Туристичний маршрут "Вишиваний шлях"

Подготовка и обсуждение соревнований, массовых и официальных мероприятий. Велодень.
Туристичний маршрут "Вишиваний шлях"

Сообщение 27 май 2016, 16:29

Всем доброго времени суток, всеукраинскому велопробегу не хватает участников
Я уже согласился ехать из Ужгорода
http://ornamentway.com/
Поехали с нами)

Далее цитирую письмо после которого собстенно и согласился ехать:
Друзі,

Ви вже, мабуть, чули про проект "Вишиваний шлях", до якого кожен має змогу долучитись в міру своїх сил.

Зараз вони збирають "кістяк" велопробігу - потрібно 10 досвідчених велосипедистів, які б гарантовано проїхали маршрут. 5 з Ужгорода до Києва і 5 - з Харкова до Києва.

Люди будуть забезпечені всім необхідним: велосипедами, наметами, карематами, спальними мішками, сумками-багажниками + запчастинами і необхідними інструментами. Є варіант навіть грошової винагороди цим 10 людям, що точно проїдуть цей відрізок. Маршрути наступні:
https://docs.google.com/document/d/1CflJc4SHB5Fm6h7UswutazBYiCMB4_Lp010Mcz5PS84/edit

Якщо хтось бажає долучитись, або має друзів, кому це може бути цікаво - будь ласка, повідомте якомога швидше.

Контакти:
пані Катерина
066 67 44 331? katya.ganus@gmail.com
kvo4

Мой байк: Jungherz
Баллы репутации: 0

Re: Туристичний маршрут "Вишиваний шлях"

Сообщение 27 май 2016, 18:30

Только что звонил Екатерине - возможно присоеденимся к участникам около Ржищева, дабы вместе финишировать в столице. Хотя время есть обдумать предложенный ею вариант поездки в Харьков, дабы вместе и стартовать :oops:
У кожному Овні живуть дві людини. Одна мила, добра та розуміюча, а друга з`являється, коли кривдять першу… І ця зустріч не з приємних.♈
Aries

Мой байк: Custom
Баллы репутации: 152

Вернуться в Спортивные и массовые мероприятия