А я бы хотел чтобы ктото из ребят провел вечер посвященный бреветам!Так сказать ликбез для новичков-желающих попробовать...Интересно все-от технических аспектов до питания в пути ,распределения сил и тд...Думаю сам бы лично многое почерпнул и для многих это было бы откровением и увеличило бы ряды рандоннеров!
Пророк и основатель Церкви Святой Планетарки и Брукса в городе Мариуполе...))
Это врядле ...рандонерство , это чистейшей воды мазохизм !!! Настоящее рандонерство начинается с 400км ... всё что меньше , это так, раскатка !!! Рассказы и чей-то опыт , практически ничего не даст начинающему .... это не туризм , опыт здесь индивидуален и зависит сугубо от твоего организма!!!
---------- Добавлено через 15 минут 5 секунд ------------------------------------------------------- Re: Започаткування хороших традицій Человек К бревету , должен быть готов не только физически и не сколько физически , сколько морально ....крутить сутки на пролёт в одиночку и днём и ночью , в жару и в холод , в дождь .... ни одна лекция к такому не подготовит , всё познаётся в пути !!!
Это врядле ...рандонерство , это чистейшей воды мазохизм !!! Настоящее рандонерство начинается с 400км ... всё что меньше , это так, раскатка !!! Рассказы и чей-то опыт , практически ничего не даст начинающему .... это не туризм , опыт здесь индивидуален и зависит сугубо от твоего организма!!!
---------- Добавлено через 15 минут 5 секунд ------------------------------------------------------- Re: Започаткування хороших традицій Человек К бревету , должен быть готов не только физически и не сколько физически , сколько морально ....крутить сутки на пролёт в одиночку и днём и ночью , в жару и в холод , в дождь .... ни одна лекция к такому не подготовит , всё познаётся в пути !!!
Я важаю, що треба дати поняття про бревети. Шо то таке і з чим його їдять... Я б залюбки послухав лекцію про бревети. Тим більше можна заохотити багато звичайних людей сісти на велосипед. Показати, що велосипед це чудо на колесах : можна дешево подорожувати, знайомитись, дешево відпочивати, підправити здоров я... Вагон плюсів... Я теж купив велосипед, щоб до електрички під їзджати, а от якби хто сказав чим то всьо закінчиться, я б довго сміявся ))))))))))
Особисто мені було б цікаво: -звіти про покатушки (можна просто біля костра, без фото) -бревети і все що з ними зв язано -.... -харчування, калорії, обмін речовин при їзді на велосипеді. - можна просто організовувати зустрічі для новачків з тренінгом:
Оффтоп
Більшіст людей не те, що не знають, що таке контраварійне водіння, а елементарно бояться передніх тормозів. Я думаю в нас є аси, які можуть показати, як правильно користуватися тормозами
З подальшим поїданням чогось смачного біля костра...
Якось так...
P.S. Я відеооператор не професійний, але в зйомці обзорів, або чого іншого можу допомогти у вільний час...