"...1) Можна побачити точнішу карту маршруту, не просто скрін, а реальну карту з контрольними точками на ній (я трохи погано бачу, тому по скріну не дуже розібрався через які населені пункти поїдемо)...
...(хочу знати хто вночі хропеі не дай бог йому попасти до мене в палатку...
)...
...6) Точно затверджена дата скатки. Точний маршрут скатки..."
Winner писал(а):Чи кожен буде "самостійною бойовою одиницею"?

Winner писал(а):"...1) Можна побачити точнішу карту маршруту, не просто скрін, а реальну карту з контрольними точками на ній (я трохи погано бачу, тому по скріну не дуже розібрався через які населені пункти поїдемо)...
)...
...6) Точно затверджена дата скатки. Точний маршрут скатки..."
Хочеться дізнатись, як з розподіленням речей. Наприклад в мене палатка не з самих легких, мені +3 кг, так як костровий + "зажигательная смесь"+аптечка+запчастини... Чи буде якесь чітке розподілення по вазі. Наприклад: медсестри тягнуть общакову аптечку пополам (бо їх двоє), механік (!в межах розумного!) - ремкомплект "розширений"... Чи кожен буде "самостійною бойовою одиницею"?
, главное доехать до поезда,а уже на месте после выгрузки будем перераспределять

gregory писал(а): Еще всегда беру полу-килограмовую запасную покрышку. Один раз пригодилась

romanc писал(а): И нижнеее крепление багажника (вставное) под диск.

)

Вернуться в Многодневные велопоходы
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0